Ak Parti ”Bizim PTT'den gönderimiz bulunmamakta”

Ak Parti ”Bizim PTT

Adalet ve Kalkınma Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı yerel basında yer alan ve soru önergesi ile Ulaştırma Bakanlığı'na taşınan seçim propaganda afişlerini dağıtımına ilişkin PTT'yi kullanıyorlar açıklamasına tepki geldi.

Ak Parti ”Bizim PTT’den gönderimiz bulunmamakta”

Adalet ve Kalkınma Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı yerel basında yer alan ve soru önergesi ile Ulaştırma Bakanlığı’na taşınan seçim propaganda afişlerini dağıtımına ilişkin PTT’yi kullanıyorlar açıklamasına tepki geldi.

-Havutça, bu yanlışını düzeltmeli

Havutça’nın basına konu olan dağıtıma ilişkin olarak bilinçli bir saptırma yaptığının anımsatıldığı açıklamada ”Açıklamayı yapmadan önce bize veya PTT Müdürlüğüne sorsalardı gerçeği öğrenirlerdi. Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı olarak partimizin Bandırma postanesinden hiçbir şahıs ve kuruma gönderdiği seçim propaganda malzemesi bulunmamaktadır.”

-İddia sahibi, iddiasını ispatlamakla mükelleftir

Devamında “Söz konusu açıklamasında iddia sahibi, Bandırma İlçe Teşkilatımıza isnat ettiği eylemin gerçekliğini belgeleri ile kamuoyuna paylaşılmalıdır. Bu konuda Havutça’nın teşkilatımıza yönelik ispat mecburiyeti, kamuoyunu doğru bilgilendirme adına doğmuştur” denildi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı